whitespace COMPANY whitespace SERVICES whitespace PRODUCTS whitespace PURCHASE whitespace SUPPORT whitespace CONTACTS whitespace Home whitespace Contact Us whitespace Site Map whitespace
whitespace
SUPPORT
whitespace
FORUM
whitespace
FAQS
whitespace
SUBSCRIPTION
whitespace
REQUEST ON-LINE
whitespace
whitespace

Technical Support Forum

Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Small Curve in Chart during seconds getting changed Options · View
Vinoth
#1 Posted : Friday, November 30, 2012 9:46:52 AM
Rank: Advanced Member

Groups: Registered

Joined: 4/25/2012
Posts: 68
Location: India
Hi,

I am trying to draw a chart with "Seconds" value in Y-Axis. During the seconds change i am getting some curve between seconds change not smooth change. Attached screenshot for the same. Could you please help me how to prevent this..?
Vinoth attached the following image(s):
capture_01.jpg (167kb) downloaded 20 time(s).
Baydalka Volodymyr
#2 Posted : Wednesday, December 05, 2012 5:48:34 PM
Rank: Developers Team


Groups: Registered, Administrators

Joined: 7/28/2009
Posts: 447
Hi,

Could you provide example data that you use. It will be very useful to fix this issue.

Best regards,
Volodymyr Baydalka
Andriod development and support team
Vinoth
#3 Posted : Friday, December 07, 2012 8:18:00 AM
Rank: Advanced Member

Groups: Registered

Joined: 4/25/2012
Posts: 68
Location: India
Hi,

This is the sample code. I can't post all the codes as it involves too many other operations. The below code will be executed for each 100 millisecond.

singleFragmentChartPtCollect = singleFragmentChartSeries[i].getPoints();
singleFragmentChartPtCollect.addXY(singleFragmentTimeCount,Double.valueOf(Calendar.getInstance().get(Calendar.SECOND));
Baydalka Volodymyr
#4 Posted : Thursday, December 13, 2012 11:06:44 AM
Rank: Developers Team


Groups: Registered, Administrators

Joined: 7/28/2009
Posts: 447
Hi,

It looks like there is too small distance between points. Try to download latest aiCharts package and use series.setAtribute(ChartSplineType.TENSION, tension) attribute.

Best regards,
Volodymyr Baydalka
Andriod development and support team
Vinoth
#5 Posted : Thursday, January 03, 2013 4:05:07 PM
Rank: Advanced Member

Groups: Registered

Joined: 4/25/2012
Posts: 68
Location: India
Hi,

I didn't find anything like ChartSplineType.TENSION. I am using V1.7(latest). If the method is there what should be the tension value?
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Company | Services | Practices | Technologies | Career | Contacts | Privacy
© 2005-2016 ArtfulBits. All rights reserved.