whitespace COMPANY whitespace SERVICES whitespace PRODUCTS whitespace PURCHASE whitespace SUPPORT whitespace CONTACTS whitespace Home whitespace Contact Us whitespace Site Map whitespace
whitespace
SUPPORT
whitespace
FORUM
whitespace
FAQS
whitespace
SUBSCRIPTION
whitespace
REQUEST ON-LINE
whitespace
whitespace

Technical Support Forum

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
IBM 5100  
#1 Posted : Thursday, December 8, 2011 4:12:19 PM(UTC)
IBM 5100
Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 12/8/2011(UTC)
Posts: 2

Hi,

I'm evaluating the ArtfulBits Email Web Part v1.6 on a trial license.

I get the following error when I press the send button.

The e-mail message cannot be sent. Object reference not set to an instance of an object.

I am trying to send a blank email with the Subject: Test in order to ensure functionality.

Any assistance would be highly appreciated.

Kind Regards,








IBM 5100  
#2 Posted : Monday, December 12, 2011 5:01:47 PM(UTC)
IBM 5100
Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 12/8/2011(UTC)
Posts: 2

Thanks for the prompt support!

The error was successfully resolved when I followed the instruction provided below:

3) Make sure that outgoing e-mail settings are configured correctly for the server (open SharePoint Central Administration -> Operations -> Outgoing E-Mail Settings and check SMTP mail server).

Many thanks,
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Company | Services | Practices | Technologies | Career | Contacts | Privacy
© 2005-2017 ArtfulBits. All rights reserved.